top of page

Een nieuw hoofdstuk en een nieuw aanbod

Het is even wat stiller geweest van mijn kant. Minder nieuwsbrieven, fb berichten en zichtbaarheid. Ik had me bewust wat teruggetrokken en een klein coconnetje om mezelf heen gebouwd. Juist om heel dichtbij mezelf te zijn en te genieten van het wondertje wat de eerste maanden zo hard in mijn buik aan het groeien is. Er start een nieuw hoofdstuk in mijn leven! In ons leven!

Ik mag nu meemaken hoe de 9 maanden reis voelt om mama te worden. En wat een achtbaan is het af en toe!! Naast moe en misselijk zijn de bananen en ijsjes zijn niet aan te slepen! En er hoeft maar een mooi liedje op de radio te komen of ik ben in tranen..haha Door mijn eigen gevoeligheid de afgelopen jaren zo goed te onderzoeken en te kennen weet ik inmiddels duidelijk wat ik nodig heb en waar mijn grenzen liggen. Meer vertraging, rust, compassie voor mezelf en eten op het moment dat ik honger heb. In de zwangerschap staat mijn gevoel en intuïtie nog meer open en de hormonen gieren door mijn lijf. PFFF.. het was een intense eerste fase! In deze tweede fase is het vooral genieten. Luisteren naar mijn intuïtie die me duidelijk laat voelen wanneer 'nee' te zeggen of juist een stap vooruit te maken. Ik zit nu in mijn tweede trimester en mijn energie is gelukkig weer hoog. Na een heerlijke vakantie waarbij we samen hebben uitgerust, genoten en ik me heb kunnen opladen kan ik er nu weer tegenaan! Nieuw Aanbod Zo zijn er in de afgelopen twee jaar door de gesprekken met mijn cliënten allemaal leuke inspirerende ideeën ontstaan. Ideeën voor het bouwen van een waardevolle online training of een motiverende workshop. Vorige week had ik nog een mooi gesprek met een van de mensen die bij mijn een half jaar traject volgt. Ze vertelde dat ze al veel inzichten had gekregen en een grote ontwikkeling doormaakte maar ook dat ze na het traject mij graag zou blijven zien. Gewoon om mezelf een APK te geven en te blijven voelen dat ik op de juiste weg ben, even de balans op te maken en mijn eventuele tijdelijke blokkades met je te kunnen bespreken. Toen ze dit tegen me vertelde merkte ik dat dit is wat ik ook echt graag wil. De duurzame verandering in je eigen leven, gevoel of lichaam blijven begeleiden. En soms is hier geen langdurig traject voor nodig. Dus vandaar dat ik graag mensen wil uitnodigen die zich hierin herkennen voor een innerlijke APK. De innerlijke APK bestaat uit 3, 5 of 7 coachingsgesprekken van 1,5 uur waarin we samen kijken wat er nu speelt, we checken of je op de juiste weg bent en onderzoeken eventuele blokkades of belemmeringen. Een moment van tijd en ruimte voor verbinding met jezelf! Wil je weten waarin jouw systeem van herkomst je blokkeert maar ook kan laten groeien? Wil je weten waar jij je komende tijd op moet gaan focussen om te gaan voor ultiem vertrouwen en geluk in jezelf? Ben jij klaar voor een innerlijke APK? Mocht jij hierin interesse hebben neem dan contact met me op!

Aanbevolen Blogs
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente Blogs
Archief
bottom of page