top of page

Mijn naam is Janneke de Jong en ik ben mijn praktijk JongCoaching  gestart vanuit een wens om kinderen en volwassene vanuit een bredere expertise te kunnen begeleiden. Om te luisteren naar je verhaal en hiervoor de tijd te nemen en verder te kijken dan alleen de klacht.

 Je de ruimte en veiligheid te bieden in verbinding te komen met wie je bent. We werken aan een stevige basis waarbij verstand en gevoel in balans zijn. Waardoor je beter je eigen grenzen aan kunt geven, met meer rust en zelfvertrouwen in je eigen leven staat.

Ik heb in mijn eigen leven ontdekt hoe belangrijk het is om naar mijn eigen gevoel en gevoeligheid te luisteren. Dit heeft me dichterbij mezelf gebracht en heeft me geleerd mijn eigen grenzen meer aan te geven, op te komen voor mezelf en eigen leven te leiden.

 

Dit heeft de verandering gebracht van kwetsbaar in mijn kracht, naar krachtig in mijn kwetsbaarheid.

Ik zet mijn gevoeligheid nu in als kwaliteit om opening te creëren bij gezinnen, kinderen en  volwassenen ze een liefdevolle omgeving te bieden waarbij ze weer vanuit hun eigen vertrouwen en kracht om kunnen gaan met de uitdagingen die bij het leven horen.

MIJN EXPERTISE:

-  Coach voor gevoelige kinderen, pubers en volwassenen.

-  EMDR therapeut (traumaverwerking)

-  Fysiotherapeut

-  Kinderyogadocent

bottom of page