top of page

Heb je het gevoel dat je kind vastloopt? Is je kind vaak boos, angstig, onzeker of heeft het last van huilbuien en woedeaanvallen. Bij iedere vorm van lastig of onbegrepen gedrag ligt een vraag of onvervulde behoefte. Wil jij stappen nemen om een positieve verandering te brengen in het leven van je kind? JongCoaching biedt Coaching en Therapie toegespitst op jouw vraag of behoeften.

Elk kind is uniek en verdient zijn of haar eigen aanpak. De begeleiding is een kortdurende coaching of therapie waarbij je kind of gezin centraal staat.

CENTRAAL STAAT

HET BEWUST WORDEN, BEGRIJPEN EN VERWERKEN VAN GEVOELENS, EMOTIES EN GEDRAGINGEN VAN HET KIND.

HET ONTDEKKEN VAN OPLOSSINGEN VOOR PROBLEMEN WAAR HET KIND OF PUBER NIET ALLEEN UIT KOMT.

HET OEFENEN VAN DE GEKOZEN AANPAK.

DE COACHING BIEDT ONDERSTEUNING IN:

HOE IK TE WERK GA

Door de kinderen en ouders inzicht te geven in heldere en oplossingsgerichte mogelijkheden. Dit doe ik door coachingsgesprekken, creatieve of lichamelijke oefeningen, traumaverwerking en in te spelen op de gezinsdynamiek.

VOOR OUDERS

Een kind is vaak een spiegel voor ouders. Het is niet altijd makkelijk om in deze spiegel te kijken. Soms kom je oude stukken die je zelf als kind lastig vond of kom je oordelen tegenover je eigen opvoeding die je terug ziet in je huidige gedrag. Oude situaties kunnen de opvoeding van onze kinderen beïnvloeden. Soms zonder dat we het zelf doorhebben.


Ik help je graag bij het inzichtelijk maken en ruimte geven aan…eerst zien, dan ombuigen…

bottom of page